HIMALAYAN RESTAURANT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 522 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Himalayan Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

6 dec 2022 om 19:38 Er was per ongeluk een foute schotel geleverd maar na een telefoontje kregen we binnen het kwartier alsnog het juiste gerecht. Hele goeie service dus. Zoals steeds ook weer erg lekker!
4 dec 2022 om 20:12 Super niks mis mee
3 dec 2022 om 23:28 Super lekker, vriendelijk en goed op tijd...gaan we zeker nog bestellen
1 dec 2022 om 20:01 Altijd lekker en goed op tijd
28 nov 2022 om 22:06 Lekker eten.Grote brokken vlees wel.Er staat"geleverd met basmatirijst"maar niet dat deze extra gekruid is.Het eten kon wel wat warmer, maar goed, in oudenburg wonende, t is niet bij de deur...warmhoudbox ipv plastic zakje zou misschien handiger zijn
27 nov 2022 om 19:56 Het eten is altijd in orde en lekker. Maar vandaag hebben wij geen rijst erbij gekregen. Dat vind ik voor deze prijs wel jammer.
22 nov 2022 om 21:15 Geweldig weer!!!
21 nov 2022 om 19:45 Lekker lam. Voor herhaling vatbaar.
18 nov 2022 om 21:44 Het eten was zeker vers, perfecte afkruiding net zoals in de Punjab te London! Een aanrader!
16 nov 2022 om 22:01 wij waren zéér aangenaam verrast. enorm smaakvol, echt lekker.
15 nov 2022 om 20:22 Fantastisch zoals altijd!! Vriendelijke bezorging ook. Top!!
15 nov 2022 om 10:20 Zeer vlugge en vlotte bestelling op de app stond nog 11 min en we waren al aan het eten. Goed aders, niet de eerste en zeker niet de laatste keer. Zeker aan te raden